May 22, 2015

E (cam) numai vina voastră

Nu mă înțelegeți greșit, vă rog. Noi am crezut mereu că facem bine ce facem, că altfel nu ne-am mai fi apucat. Doar că drumul ăsta e mai greu decât pare. Așteptăm momentul ăsta de ani de zile. Ani în care am mers și am cântat pe unde am putut, fără a cere mare lucru în schimb, doar pentru a ne face auziți. Ani în care voi ați venit spre noi și ne-ați spus că e bine și că ar trebui să continuăm. V-am crezut, dar cu jumătate de inimă. Cealaltă era ocupată cu teama pentru ce urmează.

Pentru că adevărul este că vă avem doar pe voi. Toată această investiție, tot acest risc pe care ni l-am asumat, fără a avea vreun sponsor în spate sau vreo mare casă de producție care să își asume o investiție în ce facem noi, nu a avut la bază decât credința că vă avem pe voi. Sunt foarte puține radiourile care să se înghesuie să difuzeze așa ceva. Mâna are ridicol de multe degete pentru a număra pe ea colegii care s-au sinchisit să ne ajute cu un share. De televiziuni mai bine nu vorbim. Decât pe disc. Partenerii noștri media sunt, desigur, o frumoasă excepție.

De câteva zile totuși mi-a venit inima la loc. Pentru că pare că nu ne-ați lăsat singuri. Când deschid Facebook-ul, văd portocaliu în fața ochilor. E plin de postări în care vă bucurați că a ajuns discul la voi. Deci nu ne-ați păcălit când ne-ați spus că o să îl vreți. Biletele, se pare, se vor da. Și abia azi s-au pus efectiv în vânzare. Nu cred că vom cânta singuri la lansări.

Ne-am dat întâlnire și ați venit. Pare că nu ne-ați lăsat cu ochii în soare. Voi chiar vorbeați serios. Mulțumim.

Încercăm să pregătim, alături de oamenii dragi din trupa SPAM, spectacole frumoase cu care să ajungem prin cât mai multe locuri. Așteptați-vă la surprize. Și la noutăți. Și la vechituri. Și la emoții. Cu asta ne hrănim. Cu share-urile voastre, cu faptul că dați mai departe vestea despre noi și cu bucuria de a vă avea, pe din ce în ce mai mulți dintre voi, alături. Poate că nu am fost chiar nebuni când am pornit nebunia asta.

www.drumul.com

Comentarii

comentarii